Bosvruchten Syllabub
Syllabub is een heel makkelijk dessert van slagroom. Feestelijk en lekker. Wij kochten voor dit recept de Taart en vlaaimix Bosvruchten, van Hak. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor aardbeien.
250 ml slagroom
2 tot 4 theelepels kristalsuiker
wat vanillepoeder of een zakje vanillesuiker
verder nodig:
blender
eventueel eetbaar decoratiestrooisel
2. Pureer in een blender de Taart en vlaaimix. Heb je gekozen voor bosvruchten? Controleer dan eventueel eerst of er echt geen pitjes meer in de kersen zitten.
3. Spatel de gepureerde Taart en vlaaimix door de slagroom. Schep het in glaasjes en bestrooi met wat decoratiestrooisel, zoals bijvoorbeeld suikerhartjes of suikerparels. Direct serveren.
Wat doe je met het de overgebleven Taart en vlaaimix? Bewaar het in een afgesloten bakje in de koelkast. Het is beperkt houdbaar. Je kunt het de volgende dag misschien wel bij vanilleijs serveren.
Houd je van witte chocolade? Dan is dit dessert misschien ook wel iets voor jou. Klik op onderstaande foto om het recept te bekijken.
Meer recepten bekijken? Bezoek het Bij Lon receptenregister!
Super makkelijk slagroomdessert met bosvruchten |
Wat heb je nodig voor 4 glaasjes Syllabub?
ca. 210 gram Taart en vlaaimix bosvruchten of aardbei250 ml slagroom
2 tot 4 theelepels kristalsuiker
wat vanillepoeder of een zakje vanillesuiker
verder nodig:
blender
eventueel eetbaar decoratiestrooisel
Hoe maak je Syllabub?
1. Klop de slagroom stijf, samen met suiker en vanillesuiker (of wat vanillepoeder in plaats van vanillesuiker).2. Pureer in een blender de Taart en vlaaimix. Heb je gekozen voor bosvruchten? Controleer dan eventueel eerst of er echt geen pitjes meer in de kersen zitten.
3. Spatel de gepureerde Taart en vlaaimix door de slagroom. Schep het in glaasjes en bestrooi met wat decoratiestrooisel, zoals bijvoorbeeld suikerhartjes of suikerparels. Direct serveren.
Wat doe je met het de overgebleven Taart en vlaaimix? Bewaar het in een afgesloten bakje in de koelkast. Het is beperkt houdbaar. Je kunt het de volgende dag misschien wel bij vanilleijs serveren.
Houd je van witte chocolade? Dan is dit dessert misschien ook wel iets voor jou. Klik op onderstaande foto om het recept te bekijken.
Romige Witte Chocoladepudding met Vanille |
Meer recepten bekijken? Bezoek het Bij Lon receptenregister!