zaterdag 3 juni 2017

Aardbeiensalade

De combinatie aardbeien, balsamico en basilicum is verrassend eenvoudig, lekker en verfrissend. Probeer het maar eens!

Aardbeiensalade




Wat heb je nodig voor 2 personen?

250 gram aardbeien
2 eetlepels balsamicoazijn
basilicum, gewassen, naar smaak

Hoe maak je Aardbeiensalade?

1. Was de aardbeien, verwijder het kroontje en snijd de vruchten in vieren.

2. Meng ze in een schaal met de balsamico. Schep goed door.

3. Zet ongeveer 2 uur in de koelkast om te marineren. Schep af en toe om.

4. Schep de salade in bakjes en bestrooi met wat in stukken gescheurde basilicumblaadjes.

Misschien vind je dit ook lekker:
Fruitsalade met Sinaasappeldressing
Meer lekkere recepten vind je in ons receptenregister!

Volg jij ons al op Instagram? 

Geen opmerkingen: