woensdag 14 juni 2017

Geroerbakte Biefreepjes met Peultjes

Op dit moment oogsten wij massa's peultjes, waaronder een gele soort, uit de moestuin. Daarom bedacht ik een simpel gerecht waar ik ook de peultjes in kon verwerken. Je kunt natuurlijk gewoon groene peultjes gebruiken. Een snel verwengerecht, voor een doordeweekse dag.


Geroerbakte Biefreepjes met Peultjes



Wat heb je nodig voor 2 personen?

ca. 300 gram (bio) biefstuk, in reepjes gesneden
150 gram peultjes, gewassen en "gehaard"
10 bosuien, gewassen en in ringen gesneden
6 eetlepels zoete chilisaus naar keuze, bijvoorbeeld Conimex
rijstolie


Hoe maak je Geroerbakte Biefreepjes met Peultjes?

1. Bak de biefreepjes tot ze gaan kleuren, in een wok met een beetje rijstolie.

2. Voeg de peultjes toe en bak even mee.

3. Doe de chilisaus in de pan en roer het goed door.

4. Voeg op het laatst de bosui toe, roer door en haal de pan van het vuur. Dit gerecht smaakt heerlijk met rijst.

Misschien vind je dit ook lekker:
Noodles met Biefreepjes
Heb je zin om andere recepten te bekijken? Hier vind je ons receptenregister.

Volg je ons al op Instagram?


Geen opmerkingen: