dinsdag 9 januari 2018

Ginger Chocolate Milk

Bij ons staan steeds vaker zelfgemaakte drankjes in de koelkast. 's Avonds krijgen we zin in iets lekkers en dan willen we liever niet aan frisdrank beginnen met onze goede voornemens. Deze Ginger Chocolate Milk is zoet door het gebruik van dadels. Het is pittig en doet ook nog iets goeds voor je gezondheid, vanwege de verse gember en rauwe cacao. Dat is dan weer mooi meegenomen!

https://bijlon.blogspot.nl/2018/01/ginger-chocolate-milk.html



Wat heb je nodig voor een flesje Ginger Chocolate Milk?

500 ml havermelk
3 ontpitte dadels, het liefst medjoul
1 eetlepel rauwe cacao (poeder, ongezoet)
klein plakje verse gember, geschild

verder nodig: blender

Hoe maak je Ginger Chocolate Milk?

1. Giet de havermelk in de blender. 
2. Snijd de gember en de dadels in stukjes. Doe ze, samen met het cacaopoeder, in de blender.
3. Zet de blender aan, maal alles goed fijn. Dit duurt ongeveer een minuutje of 2 à 3. 
4. Giet de Ginger Chocolate Milk in een schone fles, die je goed kunt afsluiten. Bewaar tot gebruik in de koelkast, dan is de houdbaarheid maximaal 2 dagen.

Misschien vind je dit ook lekker:
Frisse Kokossmoothie

Meer recepten bekijken? Bezoek hier het Bij Lon Receptenregister!