Mangosalsa

Deze verse mangosalsa smaakt heerlijk bij gegrilde kipfilet. Je kunt het ook eten bij wraps. Het is fris en zoet tegelijk. De scherpe smaak van de ui wordt mild door het zuur uit het fruit. Maak het naar wens pittig met wat Spaanse peper. De geroosterde komijn is met zijn warme smaak een fijne tegenhanger van de zoete, zure en pittige smaken in de salsa. Wanneer ga jij het maken?


https://bijlon.blogspot.nl/2018/02/mangosalsa.html



Dit heb je nodig voor een schaaltje vol Mangosalsa

1 rijpe mango, geschild, pit verwijderd en in kleine stukjes gesneden
1 kleine ui, gepeld en fijngesneden
sap van een halve citroen
1/2 theelepel komijnzaadjes
1 eetlepel dadelstroop
wat fijngesneden Spaanse peper naar smaak

Zo maak je Mangosalsa

1. Rooster de komijnzaadjes al roerend, in een koekenpan zonder olie of vet, totdat ze gaan geuren. Laat ze afkoelen op een bordje.
2. Meng alle ingrediënten door elkaar. Schep goed door en serveer. Geniet ervan!

Misschien vind je dit ook lekker:
Eigenwijze Tzatziki

Meer recepten vind je in het Bij Lon Receptenregister!